Jouw IoT partner

Internet of Things (IoT)

We bieden een uitgebreid assortiment aan IoT-oplossingen om uw technische organisatie meer inzicht te verschaffen in uw bedrijfsmiddelen, machines en installaties. We hebben talrijke succesvolle IoT-projecten afgerond in sectoren zoals de maritieme, industriële en energiesector.

Efficiëntie

Door het verbeteren van inzichten en het voorspelbaarder maken van bedrijfs- en productieprocessen, zijn we in staat om de efficiëntie op de werkvloer te verhogen.

Flexibel

Met behulp van IoT kunt u een grotere flexibiliteit op de werkvloer realiseren.

Besparing

Kostenbesparing is mogelijk door een eenvoudige verbinding met de klant te realiseren.

Internet of Things

Wat is Internet of Things?

Internet of Things (IoT) omvat apparaten die via het internet met elkaar verbonden zijn. Dit kan betrekking hebben op allerlei soorten apparaten, inclusief intelligente besturingssystemen en sensoren.
Internet of Things heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om bedrijfsprocessen te transformeren. IoT benut de kracht van het winnen, verzamelen en toepassen van waardevolle gegevens. Uit deze analyse komen nieuwe inzichten voort, die u kunt gebruiken om kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen in uw bedrijf te realiseren.

Pluspunten

Voordelen van IoT

IoT biedt tal van voordelen, wat soms overweldigend kan zijn. Om het overzichtelijk te houden, hebben we hieronder een opsomming van de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Beschikbaar maken van data

IoT stelt ons in staat om nieuwe gegevens te verzamelen. Door het combineren van kunstmatige intelligentie en bestaande kennis kunnen bijvoorbeeld diensten geoptimaliseerd worden.

Verandering in het verdienmodel

De verzamelde gegevens kunnen soms resulteren in een aanpassing of uitbreiding van het huidige verdienmodel.

Customer experience

Met behulp van deze nieuwe informatie kan de klantbeleving geoptimaliseerd worden, wat leidt tot een toename in klanttevredenheid.

Werkwijze

Hoe werkt Iot?

IoT-apparaten zijn in staat om verbinding te maken met het internet, waardoor ze gegevens kunnen verzenden en ontvangen. Deze verzamelde gegevens kunnen worden gecombineerd, geanalyseerd en ingezet om problemen te identificeren en zelfs diensten te verbeteren.
Wij bieden volledige begeleiding bij IoT-projecten. Internet of Things is toepasbaar in diverse sectoren, zoals de industrie, transport & mobiliteit en de gezondheidszorg. Bent u geïnteresseerd in het opstarten van uw eigen IoT-project? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze Big Data oplossing

Onze geïntegreerde IoT- en Big Data-oplossing biedt real-time en historische gegevensverzameling, opslag en visualisatie. Geen eindeloze implementaties, maatwerksoftware of ingewikkelde licentiemodellen. Standaard krijgt u toegang tot alle functies van ons platform en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Ons platform kan gegevens van elke machine of interface verzamelen en weergeven, zoals pompen, generatoren, motoren, batterijen, schepen, technische installaties en productiemachines.

IoT projecten

Onze ervaring met Internet of Things

In de loop der jaren is IoT steeds populairder geworden. Wellicht merkt u dit ook in uw eigen omgeving. We hebben ervaring opgedaan met diverse IoT-projecten. Hieronder vindt u enkele projecten die wij als IT-specialisten reeds hebben uitgevoerd.
DMG is gespecialiseerd in machining, fresen, en machinaal boren.
Centrum Venwoude is een prachtig retraitecentrum midden in Nederland.
Dordtech Group ontwerpt Renewable Energy technologieën en installaties
Een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepsbouwers.

Office 365

Office 365 implementatie

Microsoft Azure

Cloud computing services