Over ons

VisionIT

Ons team maakt het verschil

Ontmoet ons toegewijde team. Onze kerngroep bestaat uit een evenwichtige combinatie van veelbelovend talent en doorgewinterde professionals met een bewezen staat van dienst. We delen allemaal een passie voor technologie en innovatie. Naast ons interne team werken we samen met een vaste groep gecertificeerde experts met een aantoonbare ervaring. Op deze manier kunnen we zelfs de grootste projecten succesvol afronden.

Gabriël de Jonge

Solutions architect

Als Solutions Architect richt ik mij op het ontwerp, toezicht en implementatie van technische elementen in projecten. Met 15+ jaar IT- en IoT-ervaring in diverse sectoren kan ik uitdagingen en vraagstukken binnen uw organisatie begrijpen en omvormen tot optimale oplossingen.

Corne Visser

Lead innovation developer

Het ontwikkelen en optimaliseren van software is mijn grootste passie. Bij VisionIT Systems ben ik, naast het creëren van vernieuwende software, verantwoordelijk voor het begeleiden van onze interne en externe ontwikkelaars om een zo goed mogelijk eindproduct voor onze klanten te realiseren.

Thomas de Jonge

IT engineer

Bij Visionit draag ik mede de verantwoordelijkheid voor de operationele processen bij onze klanten en zorg ik ervoor dat supportvragen zo snel en effectief mogelijk worden beantwoord. Bovendien heb ik een passie voor hardware, gadgets en IT-innovaties.

Jan Koelewijn

Operations engineer

Ik zorg ervoor dat onze klanten operationeel, veilig en up-to-date blijven. Met meer dan 10 jaar ervaring in de non-profit, profit en (semi-)publieke sector, beschik ik over uitgebreide kennis van zowel de Microsoft-stack als open-source systemen.

Mischa ter Haar

Innovation developer

Als Innovation Developer heb ik diepgaande kennis van verschillende technieken en programmeertalen. Dit stelt hem in staat om de juiste technische keuzes te maken voor uw software of app.

Daniël Zuiddam

Innovation Developer

Dankzij mijn achtergrond in de maritieme sector, binnenvaart en logistiek kan ik de problemen en uitdagingen van onze klanten begrijpen en deze vertalen naar innovatieve oplossingen die voor u werken.

Wie zijn wij?

Over ons

Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie toekomstbestendig is en uw IT met u meegroeit. Hier vindt u een kort overzicht van wat wij aanbieden en wat we doen. Heeft u vragen?

Onze missie

Wij nemen uw zorgen weg met intelligente IT- en IoT-oplossingen die waarde toevoegen aan uw bedrijf. Veilig, betrouwbaar, flexibel en innovatief.

Waarom wij?

We combineren onze expertise in hardware en open-source software met enterprise-software om maximale waarde toe te voegen aan uw bedrijfsprocessen. Bovendien bieden we op maat gemaakte SLA’s om u altijd de beste ondersteuning te garanderen. We onderhouden uw omgeving en assets proactief. Ons geavanceerde monitoringsysteem biedt u volledige inzicht in uw digitale infrastructuur.

Onze visie

We begrijpen de processen binnen uw organisatie als een gezamenlijk team. Samen leveren we een op maat gemaakte oplossing die bij uw organisatie past.